Men jag vet inte

Efter en hel skolvecka med prov och städande är det så himla härligt med en kväll med trygga ansikten. Personer som jag är van vid, sådana som jag inte behöver känna mig så ansträngd med. För det behövs verkligen, att diskutera om allt som hänt sen vi sist sågs, dansa litegrann, skratta åt fula bilder och sådär. Att sedan gå hem med min underbara vän Rebecca vid min högra sida samtidigt som vi dansar och sjunger med till "The Fox" är sådant som känns bra i hjärtat. Sedan skiljs vi åt för kvällen och jag lovar som vanligt att jag ska ta mig till midgård så fort jag får chans. Vilket jag aldrig verkar få.

Lördag och Söndag.

Hade en värdelös dag igår, men sen åt vi Ben & Jerry's så då blev jag nöjd. Idag har jag cyklat en mil i höstsolen, bakat tårtbottnar till min födelsedag om drygt en vecka och umgåtts lite med Nina medan hon väntade på bussen hem. En av de bättre söndagarna.

Bara en text om vänner man träffat på internet

 
På engelskan läser vi och pratar om det här med internet och folk man möter där. Och visst, jag vet att det kan hända mycket och att man bör vara försiktig med information och vad man skriver. Men det känns ändå som att att alla fastnar på hur dåligt det är att prata med folk via sin dator. Och det är ju synd, eftersom det är så mycket mer. Jag har lärt känna så underbara människor via internet som jag är oerhört tacksam över att jag fått prata med. För hur fint är det inte, att få ett sms från någon som bor cirka 104 mil bort, med ord som kommer hjälpa en mörk höstnatt när tankar som inte bör finnas kommer smygande? Någon helg framöver kommer jag kanske få träffa någon som lärt känna via internet, någon som ändrat nästan hela min musiksmak till vad den är nu. I sommar kommer jag mest troligt få träffa min fina trasdocka som fått mig att klara sommaren och som finns ett sms bort, oavsett om det gäller cheescake, fina pojkar eller dagar då allt är mörkt. Och förhoppningsvis så får jag träffa alla de andra betydellsefulla människorna som jag skrivit med också någon gång i framtiden. Och det känns väldigt bra.
 
Vet inte ens vart jag ville komma med den här texten, förutom att internetkompisar är så fantastiskt jävla bra.
(Vanliga vänner är ju också bra såklart)
 

Och vi jagas ända in i sömnen.

Mannen som är höst. Han som jag äntligen får se live i November. Världens finaste Lasse.

Men du skriver ord som mord i handen

Det går inte så bra för mig nu. Jag och kameran funkar inte längre ihop, allt blir bara fult, oskarpt och mörkt. Intresset har varit borta länge nu och jag vet inte om det känns värt att lägga pengar på en ny kamera eller inte? Alltid är det något som jag funderar på. Var i stan i lördags och inhandlade en höstjacka. En löskrage och ett par skor som jag är totalt förälskad i fick också följa med hem. Och idag var det skola, som vanligt.

Fin kväll ändå.

Grillar först korv med människor som jag bara är bekant med, och det känns lite ensamt sådär. Men sedan spelar jag spel med några av mina favoritpojkar och skrattar mest hela kvällen. Kommer hem med ett tungt huvud men med leende på läpparna. Kyssar.

LYCKA

"Warner Bros. announced on 12th September 2013 that J.K. Rowling would be making her screenwriting debut with 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', the first in a new film series which is part of their expanded creative partnership with J.K. Rowling. The films will be inspired by Harry Potter’s Hogwarts textbook of the same name, and will feature the book’s fictitious author, Newt Scamander."
 
FÖRSTÅR NI ENS HUR GLAD JAG ÄR NU???!!

Pepp på livet.

 
Att allt känns så bra nu är ganska otroligt, men så himla skönt. Att det inte är som nian var, då jag kände hur jag försvann bit för bit för varje dag som gick. Fredagen var skit men det var för att jag var sämst när vi lagade mat och det syntes ganska tydligt att jag inte hör hemma på restauranglektionerna, sen städade vi i flera timmar kändes det som och våra fötter värkte. Men jag fick trots allt biljetter till Håkan, och på torsdagen den nittonde så ska jag se honom med fina Jennifer, och det kommer bli bäst! Nu har jag snart engelska så ska kanske stänga ner fönstret. Kram.

Ta mig till dans

Jag ska äntligen få se Håkan Hellström live i december och det gör hela dagen och till och med livet ännu bättre. 

Kan inte bestämma mig för hur jag känner

Livet känns ändå rätt så bra just nu. Mår bra på skoltid och vi skrattar, ler och pratar. I slutet av dagen inser jag att min mobil fortfarande har 70% batteri. Det är ett gott tecken eftersom det betyder att jag inte behövt pilla med den hela tiden - utan att jag kunnat umgåtts med nya människor utan att bli alltför obekväm. Men sen kommer jag hem och tröttheten sköljer över mig. Fan vad jag hatar att känna mig såhär ensam.