Vad ska du bli när du blir stor

Det är mycket som stör min sömn.
Mest gymnasietankar, igen. Igår skickade jag iväg ett mail till syven efter ännu mer osäkerhet om jag verkligen vill bli konditor och gå restaurang och livsmedelprogrammet. Både hoppas och skräms av tanken på ett svar om att byte är möjligt. Vad vill jag göra i framtiden egentligen?
Hur ska jag kunna veta det, sexton år gammal med en sådan osäkerhet och beslutsångest att välja glass känns som ett livsavgörande?
Känner att jag borde vara lite mer yolo, hur töntigt man än kan tycka det uttrycket är.
Om jag använder min gymnasietid till något roligt så kommer jag åtminstone ha det att se tillbaka på, iställlet för att känna någon form av ånger och saknad resten av livet. Men det är mycket som skrämmer ändå. Börja om igen. Lära känna nya människor. Lämna Jennifer och andra fina klasskompisar. Att gå på en skola som inte dömmer men ändå dömmer så jävla mycket. 
 
Resten av lovet kommer antagligen gå åt till ännu mer funderingar med folk som säger olika saker åt mig hela tiden.
Men jag vill faktiskt följa mina egna tankar och känslor för en gångs skull. Snälla låt mig göra det.

UxU

Fredagen och lördagen spenderade jag som sagt på UxU. Det var SÅ BRA!!!! Peppar redan nästa år.
UxU är alltså en ny festival i Umeå som jag köpte en så kallad Co-Founder-biljett till i höstas vilket förlängde festivalen med 15 sekunder. Den var dessutom billigare + gav mig förmåner under festivalen så det var nice. I alla fall så började det i fredags och jag var där med Linn och Nellie från klassen men hängde lite smått med Anna och Frida också. Under kvällen såg vi snuttar ur olika framtändanden och sen hela Laleh. 
 Klockan tolv spelade äntligen Markus Krunegård och åh vad bra han är. Jag stod bredvid fina Anna och hoppade till Jag är en vampyr och älskade talet om Mänsklig Värme. När de sista tonerna dog ut gick jag och Anna till busshållplatsen där hennes smått stressade kompisar redan stod. Så åkte vi buss i typ en timma men det gjorde inget för det var mysigt sällskap och skönt att sitta ner.
 
På lördagen åkte jag in igen vid fem och fick ännu mer "Feminist as fuck"-tatueringar från Grön Ungdom och tog ännu fler bilder i SJ's fotoautomat. Tittade på Lucy Love och Femtastic (Alltså HUR BRA??) och sen när klockan närmade sig midnatt igen så anslöt vi oss till samlingen vid stora scenen för att titta på Phoenix. Så jävla bra och kul, hoppade och dansade mig igenom hela konserten och tog på Thomas Mars axel.
Två lyckade kvällar och en himla bra festival helt enkelt.
 
 

Sommarlov tralala

Oj hej. Det var visst ett tag sen sist och jag skyller bara på att jag faktiskt har haft något att göra för en gångs skull. Först åkte min familj till Göteborg över midsommarhelgen så jag träffade Linnea och sen tog vi färjan till Gotland där vi stannade några dagar. På hemvägen gjorde vi ett stopp i Enköping för bröllop och sen raka vägen hem. Tänkte kanske skriva lite mer om det senare, har flera bilder från semestern. Sen har jag tillbringat cirka en vecka sisådär hos mormor innan jag tog bussen hem till min egna säng mmm.
 
Under tiden jag har varit hemma har jag mest njutit och umgåtts med fina vänner. Vi har hunnit med Vännäsdagarna, att servera på bröllop (mina konfaledare och vänners), badning och en lång äventyrsdag som innebar cyklade i flera mil och dyblöta kläder men även skratt och god glass. Och även UxU som jag skriver mer om snart hihi. Annars är livet rätt fint och jag är glad. Hoppas ni har det fint puss!