26/2 2014

 I natt drömde jag att du tyckte om mig med. Var så lycklig.
Sen vaknade jag upp och när jag insåg att allt inte hänt på riktigt, då brast jag nästan ut i ilskna tårar.
För du är inte min.
 

Tjugofemte februari

(Bild: Våren 2013)
Vaknar till blå himmel och sol och det gör mig rätt glad sådär. Det ljusar upp det faktum att jag måste förbereda mig inför min muntliga redovisning hela dagen. Åker till skolan och där kommer vi på att svenskan imorgon är inställd. Redovisningarna blir först efter lovet. Hela klassen drar en suck av lättnad. Resten av dagen är vi glada och efter skolan beger vi oss i ett stort gäng till stan. Jag, Nellie, Sara och Alice går till McDonald's och köper glass och sen besöker vi butiker i Umeå vi aldrig lagt märke till förut. Laddar upp med strumpbyxor från H&M och sen tar jag bussen hem. Jag är redo för vår.

Du stör dig hårt på mig

 

Veganmässa och Anna

 Hej, kände bara för att berätta lite om hur bra min dag var idag!!
 
Idag var jag nämligen på Vegovison som är en veganmässa i Umeå och Göteborg, och som i år hade 5-årsjublieum. Jag gick dit med Anna, och det var även första gången jag träffade henne mer än att jag sagt hej någon gång, och det var hur kul som helst att träffa henne! Vi hann prata så mycket om alla idioter som finns i världen och om feminism och vegetarianism och även en del om Håkan Hellström under dagen.
På mässan blev vi först alldeles förvirrade av allt folk, så vi började med fikat som såklart var veganskt och jättegott! Åt en snickerskaka och en biskvi och blev mest jättekladdig men med så bra sällskap gjorde det inget hihi. Sen kollade vi runt bland alla stånd och smakprover, fanns så mycket gott åh. Träffade även på finaste Josefine som planerar att bli vegetarian och sen kollade vi runt lite mer innan vi traskade iväg till bussen.
En så bra dag för att jag lärde känna Anna som är en jättefin person, och är dessutom så stolt över mig själv som umgicks med någon jag inte kände under flera timmar. Gymnasiet har verkligen styrt mig framåt, i långsam takt, när det kommer till sociala sammanhang. Det känns bra.