Man måste genom skam


Kutade till Midgård idag eftersom Rebecca hade håltimme och vi bytte julklappar och hann prata i cirka en halvtimme bara, men det var en viktig halvtimme. Önskar så innerligt att min linje kunde finnas på midgård, saknar mina kompisar så.
 
Imorgon ser jag Håkan Hellström.

Lite vardag

Hej och så. Det är i dag 10 dagar kvar och jag längtar så himla himla mycket, samtidigt som jag är ganska nervös eftersom det är min andra riktigta konsert någonsin och första gången med ståplats. Livet förutom alla tankar på Håkan då? Inte mycket. Igår gick jag och Jennifer på stan efter skolan och köpte varsitt fint plagg (kopplat till Håkan det med dock hihi) och sen köpte jag julklappar och glitterstrumpbyxor. I helgen var jag på julmarknad vilket mest resulterade i sönderfrusna fötter (våga vägra byxor osv.) och en bitter Johanna, men sen köpte vi Yollibox så då blev jag glad. Och nu har jag bara ett prov/läxförhör imorgon och sen är jag fri! Livet är rätt fint ändå, fast det är nog mest för att jag är så himla peppig inför konserten. Oroar mig lite för hur ledsen jag kommer vara efter den nittonde ärligt talat. Men det är ett tag kvar, så ska inte tänka på det nu.

FÖR DET ÄR ETT HELT NYTT SPEL OCH JAG VILL INTE VA MED

Hej! Alltså är mer vänligt inställd till livet nu, känns inte längre som att alla hatar mig och jag är så sjukt jävla pepp på Håkan alltså orkar ej ååååååååh. Hela förra veckan gick mest ut på att prata om/sjunga Håkan med Jennifer och det var så bra och ja. Ni förstår kanske. Så ska nog försöka ta tag i bloggandet igen, i alla fall är det mina planer just nu. Hoppas ni har det bäst, puss